VIP-vervoer

VIP-vervoer

StarPark verzorgt voor u en/of uw relaties vervoer zoals u dit verwacht. Onze vaste meertalige chauffeurs verlenen de service die u van StarPark mag verwachten. Van Schipholtransfer of roadshow tot vervoer in of naar het buitenland. Wij voorzien in vele soorten en maten voertuigen volledig afgestemd op uw wensen. Door onze samenwerking met meerdere vervoerders zijn wij in staat om een groot wagenpark flexibel in te zetten. Heeft u op korte termijn VIP-vervoer en/of pendeldiensten nodig? U kunt contact met ons opnemen door middel van het onderstaande contactformulier. 

Setra VIP Coach

Voor middelgrote groepen (20 - 30 personen) zetten wij exclusieve Setra VIP coaches in. Deze touringcars zijn voorzien van getinte ramen, luxe lederen fauteuils en tafeltjes. Deze voertuigen zijn zeer geschikt voor VIP-vervoer. Uitstekend te gebruiken voor het vervoeren van delegaties of de raad van bestuur. De VIP Coach heeft een 6 tot 10 persoons rondzit achterin om te vergaderen.

Mercedes-Benz Viano

Voor kleine gezelschappen tot maximaal 7 personen kunnen bijvoorbeeld één of meerdere luxe (VIP) Mercedes-Benz Viano's XXL worden ingezet. De Mercedes-Benz Viano's zijn van alle gemakken voorzien om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Zo zijn de bussen uitgerust met:

  • Rondzit
  • Internet
  • TV-schermen
  • Privacy glas

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over deze dienst van StarPark? Laat ons contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Bel me terug

Contactformulier