Valetparking

Valetparking

Échte aandacht voor uw gasten: dat is wat valetparking is. Uw bezoekers komen aan op het evenement en worden verwelkomd door onze medewerkers. Een StarPark-chauffeur brengt de auto naar een nabijgelegen parkeerplaats.

Hoe werkt de StarPark-valetparking?

Een aantal uren voor de start van het evenement komen StarPark-medewerkers aan op de locatie. Zij gaan het ontvangstgebied klaarmaken voor de valetparking. Er wordt gekeken naar de beschikbare ruimte, hoe de veiligheid gewaarborgd kan worden en hoe de doorstroming bevorderd kan worden. Vervolgens wordt het ontvangstgebied in samenwerking met de organisatie sfeervol aangekleed.

Zodra het evenement begint, staan onze chauffeurs klaar om uw gasten te verwelkomen, naar de ingang te begeleiden en de auto weg te rijden. Uw gast krijgt een kaart met een uniek nummer. Onze chauffeurs rijden de auto's naar de nabijgelegen parkeerplaats, alwaar de sleutels worden opgeborgen in een beveiligde sleutelkast. Deze kast wordt permanent beveiligd door een sleutelcoördinator.

Als het evenement tot een einde komt, komen uw gasten naar buiten toe. Daar staat onze gastheer klaar om de kaarten van uw gasten in ontvangst te nemen. Het nummer op het kaartje wordt doorgegeven aan de chauffeur, die vervolgens met de auto naar de locatie komt waar u staat. 

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over deze dienst van StarPark? Laat ons contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Bel me terug

Contactformulier