Shuttleservices

Shuttleservices

Shuttleservices worden vaak aangeboden wanneer de parkeergelegenheid wat verder gelegen is van de evenementenlocatie. Met een shuttlebus worden de gasten van de parkeergelegenheid naar de evenementenlocatie gebracht. Als de gasten vertrekken, zullen onze shuttlebussen voor de evenementenlocatie klaar staan om uw gasten terug te brengen naar de parkeergelegenheid. Voertuigen voor een shuttleservice kunnen variëren van een kleine 8-personenbus tot grotere touringcars maar ook een golfkarretjes of riksjas in diverse uitvoeringen.

Pendeldiensten voor evenementen en festivals

Bij personeelsfeesten en evenementen waarbij veel verloop in bezoekersaantallen is, zetten wij pendelbussen in voor het vervoeren van acht personen. Deze bussen zijn groot genoeg om uw bezoekers comfortabel te vervoeren en tegelijkertijd klein genoeg om niet voor verkeersopstoppingen te zorgen. Voor grotere feesten en festivals zetten wij grotere bussen in. Dit kunnen luxe touringcars zijn bij grotere afstanden. Bij festivals zetten wij vaak ov-bussen in. Waarom ? Deze bussen kunnen snel grote groepen bezoekers ophalen en afzetten. Deze bussen zijn daarnaast voorzien van een staanplaatsvergunning. Hoe minder stilstand, hoe beter!

Pendeldiensten van en naar NS-stations

Tijdens festivals liggen NS-stations vaak op enige afstand van het festivalterrein. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers worden opgehaald bij NS-stations in de omgeving. In combinatie met een verkeersplan kunnen deze bussen zo snel mogelijk naar het festivalterrein rijden. Tijdens piekmomenten (denk aan begin en einde van festivals) bestaat de mogelijkheid dat wij gecertificeerde verkeersregelaars inzetten om opstoppingen bij zowel het festivalterrein als NS-stations tegen te gaan.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over deze dienst van StarPark? Laat ons contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Bel me terug

Contactformulier