Parkeerbegeleiders

Parkeerbegeleiders

Bij grote evenementen wilt u de beschikbare parkeerruimte zo optimaal mogelijk gebruiken. Onze parkeerbegeleiders zorgen voor vloeiende aanrijdroutes, waardoor uw bezoekers altijd veilig in beweging blijven. Eenmaal op het parkeerterrein zorgen de parkeerbegeleiders voor efficiënt, vlot en veilig parkeren door op verschillende punten tegelijkertijd bezoekers te laten parkeren. Door middel van professionele portofoons houden onze collega's contact, waardoor er zo min mogelijk oponthoud ontstaat voor uw bezoekers.

Is parkeerbegeleiding duur?

Onze parkeerbegeleiders werken eventueel samen met vrijwilligers vanuit uw organisatie. Hierdoor kunt u een professionele parkeerbegeleiding bieden terwijl u niet de hoofdprijs betaalt. Daarnaast is het mogelijk om StarPark parkeergelden te laten innen. Zo verdient u de investering snel en gemakkelijk terug. Bij betalende bezoekers raden wij aan om met mobiele PIN-apparaten te werken. Op deze manier beperkt u de kans op overvallen aanzienlijk, terwijl het verkeer ook sneller doorstroomt.

Beveiliging

Onze parkeerbegeleiders houden na het parkeren toezicht op de parkeerterreinen. Hierdoor verkleint u de kans dat er ingebroken wordt in auto's van uw bezoekers. Ook schade aan auto's kan hierdoor worden beperkt.

Wilt u extra zeker zijn van uw zaak? StarPark werkt samen met dochterbedrijf StarSecure om gecertificeerde beveiligers in te zetten bij evenementen en festivals. Zichtbare aanwezigheid van beveiligers heeft aangetoond dat uw bezoekers zich veiliger voelen.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over deze dienst van StarPark? Laat ons contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Bel me terug

Contactformulier