Onze chauffeurs

Onze chauffeus

StarPark zorgt voor verschillende chauffeurs voor verschillende diensten. U kunt hierbij denken aan onze shuttleservices of thuisbrengservices. Wij kiezen samen met u, op een zorgvuldige manier, de chauffeur die uw wensen kan vervullen. 

Studentchauffeur

Onze studentchauffeurs zijn allemaal HBO- of universiteitsstudenten. Zij worden geselecteerd op basis van rijervaring en een discrete omgang met onze klanten. Studentchauffeur is de beste keuze als u in stijl vervoerd wil worden voor een vriendelijke prijs.

CCV-D1 Directiechauffeurs

Het CCV-certificaat voor directiechauffeurs is een waarborg en keurmerk tegelijkertijd. Onze D1-chauffeurs hebben de basisopleiding voor directiechauffeur gevolgd en zorgen voor een veilige verplaatsing over de weg. U komt uitgerust aan op locatie. Daarbij wacht onze chauffeur tot u klaar bent. Tijdens deze wachttijd kan de chauffeur ook aanvullende diensten verrichten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Auto aftanken
  • Auto wassen
  • Etcetera

CCV-D2 Directiechauffeurs

Het CCV-certificaat voor directiechauffeurs is een waarborg en keurmerk tegelijkertijd. Onze D2-chauffeurs hebben naast de basisopleiding voor directiechauffeur ook de gevorderde opleiding gevolgd en zorgen voor een veilige verplaatsing over de weg. Onze D2-chauffeurs rijden veilig, vlot en efficiënt. U komt uitgerust aan op locatie. Daarbij wacht onze chauffeur tot u klaar bent. Tijdens deze wachttijd kan de chauffeur ook aanvullende diensten verrichten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Auto aftanken
  • Auto wassen
  • Etcetera

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over deze dienst van StarPark? Laat ons contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Bel me terug

Contactformulier